ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Δερμιτζάκης: "Είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ"

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από το "Δικέφαλο του Βορρά", το οποίο, όπως τόνισε, τον τιμάει ως άνθρωπο και ως προπονητή.
Ο Δερμιτζάκης επεσήμανε βέβαια πως τον πρώτο λόγο έχει η νυν ομάδα του, ο Πανθρακικός: "Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και με τιμάει σαν άνθρωπο και προπονητή. Είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να αρνηθεί. Ειδικά για μένα που έχω αγωνιστεί και στην ομάδα. Υπάρχει συμβόλαιο με τον Πανθρακικό. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η διοίκηση του Πανθρακικού. Θα πρέπει να συζητήσουν οι διοικήσεις αν εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία του να κάνει το μεγάλο βήμα και να αναλάβει τον ΠΑΟΚ: "Βεβαίως νιώθω δυνατός και έτοιμος. Σίγουρα έχει ρίσκο μία τέτοια απόφαση, αλλά αν δεν μου άρεσε το ρίσκο θα γινόμουν δημόσιος υπάλληλος και θα καθόμουν σπίτι μου. Το ρίσκο είναι για τους ικανούς".

Σε ερώτηση για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ στράφηκε σε αυτόν, ο 41χρονος τεχνικός απάντησε: "Ίσως το ότι οι ομάδες δεν μπορούν να διαχειριστούν μεγάλα κεφάλαια, τις αναγκάζει να καταφεύγουν σε πιο φθηνές λύσεις, που όμως έχουν επιδείξει κάποιο έργο. Υπάρχουν σε πολλά παιδιά οι βάσεις ώστε να καθήσουν σε πάγκους μεγάλων ομάδων. Πλέον έχουμε αποκομίσει γνώσεις με τις οποίες μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Οι Έλληνες προπονητές έχουν ανέβει επίπεδο πλέον. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δίκιο να θέλει μεγάλο όνομα. Κι εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο. Όμως φαίνεται πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάτι έχουν διακρίνει στο πρόσωπό μου και γι' αυτό υπάρχει ενδιαφέρον".

Τέλος, μίλησε και για τον Πανθρακικό, που ήταν ο ουσιαστικός λόγος για τον οποίο διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου: "Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε, γιατί ο Πανθρακικός εκπροσωπεί όλη τη Θράκη. Οι δημοσιογράφοι είναι ένα κομμάτι αυτής της ομάδας. Θα μιλήσουμε και για την πορεία που έκανε ο Πανθρακικός, αλλά και γι' αυτά που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε στο μέλλον.

Σίγουρα φέτος έγιναν λάθη. Πρέπει να τα διορθώνουμε. Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά, πρέπει συνεχώς να βάζουμε νέους στόχους. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παρόλο που είχε χαθεί χρονιά εμείς έπρεπε να ανακάμψουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για ένα μεγάλο διάστημα και αμέσως ήρθαν και τα αποτελέσματα. Το γεγονός αυτό μας βοήθησε ψυχολογικά.

Κάποια παιδιά μπόρεσαν να διακριθούν, όπως οι Αργυρίου και Ματεντζίδης που έκλεισαν στην ΑΕΚ και ο Μπέλεκ που είναι πολύ κοντά στην Ουντινέζε. Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε και εμένα και την ομάδα από την πρώτη μέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου