Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Παύλος Δερμιτζάκης: Οχι, δεν μας τρομάζει ο Αγιαξ...

Με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Αγιαξ βρίσκονται στο Αμστερνταμ από το μεσημέρι της Δευτέρας τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ότι έγινε επίμονη προετοιμασία στον ψυχολογικό τομέα - Με την ομάδα τελικά και ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Την αποστολή ακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης, μαζί με τη σύζυγό του, Ιωάννα Λίλη, που είναι έγκυος, ο αντιπρόεδρος Ζήσης Βρύζας και οι Μιχαηλίδης, Ποικιλίδης και Μηλιορίδης. Παρόντες και ο Ανδρέας Μανδρίνος, ο οποίος έχει παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο, αλλά είναι πάντα κοντά στην ομάδα και τη διοίκηση, αλλά και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Αύριο, Τρίτη, θα ταξιδέψουν για την Ολλανδία ο Ηλίας Βιολίδης και ο Γιώργος Φαρλαλής.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετέχει τελικά και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Οι 21 παίκτες που την αποτελούν είναι οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Μπουσαΐντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.
«Δεν μας τρομάζει ο Αγιαξ», δήλωσε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο προπονητής του «Δικεφάλου», Παύλος Δερμιτζάκης, ενώ όσον αφορά στις απουσίες είπε «όσοι ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και όσοι φοράνε την φανέλα την ομάδας θα είναι έτοιμοι κάθε φορά που θα τους ζητηθεί».

«Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στα παιδιά, να τους βάλουμε στο κλίμα του αγώνα και να περάσουμε κάποια νέα πράγματα στην τακτική μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει όλες αυτές τις ημέρες.

Εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Προετοιμαστήκαμε κυρίως ψυχολογικά. Έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Άγιαξ έχει θετικά έχει και αρνητικά σαν ομάδα. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς», τόνισε αρχικά ο Δερμιτζάκης.

Για τους τραυματισμούς και τις απουσίες της ομάδας, σχολίασε: «Δεν θα μπω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όσοι ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και όσοι φοράνε την φανέλα την ομάδας θα είναι έτοιμοι κάθε φορά που θα τους ζητηθεί».

Τέλος, για το αν τρομάζει ο Άγιαξ, είπε: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι βέβαια σε μία μεγάλη ομάδα».
Στις 11.50 ώρα Ελλάδας έφτασε στο Άμστερνταμ ο ΠΑΟΚ και "βρήκε" δροσερό καιρό, με θερμοκρασία 16 βαθμών Κελσίου.

Με την άφιξη στο αεροδρόμιο "Σίπχολ" του Άμστερνταμ, ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε μια σύντομη συνομιλία  με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τον οποίο μάλλον ετοιμάζει για τη θέση του αριστερού μπακ.

Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 5 (ώρα Ολλανδίας) σε βοηθητικό γήπεδο του Άγιαξ. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για όλους.
Αναδημοσίευση από dikefalos.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου