Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Το βιογραφικό του Δερμιτζάκη.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1969 στην  Καβάλα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα   πραγματοποίησε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας ενώ την σαιζόν 1992-1993 φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ με την οποία αγωνίζεται για 3 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.
Ακολουθούν Αθηναϊκός, Καλαμάτα, Εργοτέλης και πολλές άλλες ομάδες προτού κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Ατρόμητου, το καλοκαίρι του 2000.  Ξεκινάει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Ατσαλένιο τον οποίο ανεβάζει από την Δ’ Εθνική, στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, δεν μπορεί να ανέβει στην Β’ Εθνική. Το καταφέρνει όμως με τον Διαγόρα Ρόδου την σαιζόν 2007-2008 στου οποίου τον πάγκο μένει για άλλο 1,5 χρόνο.
Τελευταίος σταθμός ο Πανθρακικός όπου κάθησε στον πάγκο της ακριτικής ομάδας έως τις 22/7/2010.
Ο τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ ανήκει στη σύγχρονη  γενιά των προπονητών οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τη σχολή προπονητών της ελληνικής ποδοσφαιρικής  Ομοσπονδίας, κάτι που το επιβάλει η UEFA και είναι κάτοχος του ανώτατου πτυχίου UEFA Pro. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

ΚΑΛΩΣ   ΗΡΘΕΣ   ΠΑΥΛΟ   ΚΑΙ   ΚΑΛΗ   ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου