Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Φενερμπαχτσέ - Π.Α.Ο.Κ 1 - 1 ( Παράταση )

Συγκλονιστικός ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη σπουδαία πρόκριση από το «Σουκρού Σαράτσογλου», μένοντας στο 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε. Λυτρωτής ο Μουσλίμοβιτς που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τον Δικέφαλο στην παράταση. Μεγάλη εμφάνιση από όλους του παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, εντυπωσιακή η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του γηπέδου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φενερμπαχτσέ: Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλιτσα, Αντρέ Σαντός, Γκιονούλ, Κριστιάν (106΄Ουνάλ), Στοχ, Εμρέ (74΄Σελτσούκ), Τοπούζ (91΄Χουρματσί), Άλεξ, Νιάνγκ.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (74΄Σνάουτσνερ), Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης (92΄Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο (82΄Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2΄Ο Νιανγκ αποφεύγει Μαλεζά και Κοντρέρας, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ
5΄Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βιεϊρίνια από αριστερά που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά τους και γύρισε προς τον Φιλομένο, με τους Τούρκους αμυντικούς να διώχνουν
6΄Κίτρινη κάρτα στον Μπουσαϊντί
13΄Μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια, αποκρούει ο Βολκάν
24΄Πολύ καλή κίνηση του Στοχ και τεχνικό πλασέ, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κρέσιτς
32΄Πολύ καλό σουτ του Σαλπιγγίδη, αποκρούει εντυπωσιακά ο Βολκάν ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0
49΄Μακρινό δυνατό σουτ του Εμρέ, η μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς που δεν κατάφερε να αποκρούσει
55΄Κίτρινη κάρτα στο Λίνο
57΄Λάθος του Πάμπλο Γκαρσία, που δεν μπορεί να διώξει σωστά, η μπάλα φτάνει στον Άλεξ, ο οποίος ευτυχώς δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε και ο Κρέσιτς αποκρούει
62΄ Μοναδική χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης μόνος σε ανυπεράσπιστη εστία στέλνει με προβολή από το ένα μέτρο την μπάλα άουτ. Είχε προηγηθεί σουτ του Φιλομένο, απόκρουση του Βολκάν και απομάκρυνση της μπάλας πάνω στη γραμμή
67΄Κίτρινη κάρτα στο Μαλεζά
76΄ Σέντρα προς τον Σαλπιγγίδη, χάνει την μπάλα ο Βολκάν, όμως πριν προλάβει ο »Σάλπι» να την στείλει στα δίχτυα, προλαβαίνει και διώχνει ο Μπίλιτσα.
79΄Ατομική προσπάθεια του Βιεϊρίνια που πλασάρει από πολύ πλάγια να πλασάρει κάτω από τα πόδια του Βολκάν, διώχνουν με δυσκολία οι Τούρκοι αμυντικοί.
87΄Κίτρινη κάρτα στον Πάμπλο Γκαρσία
Τελικό 1-0, οι δύο ομάδες οδηγούνται στην παράταση…
99΄Σουτ του Άλεξ έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ
102΄Κεφαλιά πάσα του Βιερίνια στον Μουσλίμοβιτς, ο Βόσνιος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ κάνει το 1-1
Αναδημοσίευση από metropolisradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου