Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Τον Σεπτέμβριο η συνέντευξη του Ζαγοράκη .

Την απόφασή του να μιλήσει δημόσια σε συνέντευξη Τύπου το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε χθες στους στενούς του συνεργάτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση του Βρύζα να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, καθώς και οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικέφαλου (αρχικά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) και την επόμενη εβδομάδα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ δεν επιτρέπουν στον Ζαγοράκη να μιλήσει δημόσια.

Προφανώς διότι κατά την προσφιλή του συνήθεια θέλει να περάσει ένα χρονικό διάστημα που είναι λογικό να υπάρχει έντονη πίεση (και για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την ομάδα) και αμέσως μετά να εκφράσει δημόσια τις σκέψεις του.

Ο Ζαγοράκης είναι αλήθεια πως δεν μίλησε σε προγραμματισμένη πρες κόνφερανς τους τελευταίους μήνες.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες, ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και είχε επιστρέψει στην προεδρία της ΠΑΕ.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την αγωνιστική επιτυχία του ΠΑΟΚ που τερμάτισε πρώτος στην διαδικασία των πλέι οφ, είχε εκφράσει τη διάθεση να μιλήσει, όμως παρέτεινε αρκετά αυτή του την απόφαση, εξαιτίας της προσμονής που υπήρχε για το Τσάμπιονς Λιγκ και τις περιπτώσεις παικτών που έπρεπε να αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας.
Τα ματς με τον Αγιαξ αποτελούν παρελθόν και πλέον ήρθε η σειρά της Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ζαγοράκης δεν θέλει να μιλήσει πριν από τον πρώτο αγώνα ή ακόμη και μέχρι να γίνει ο αγώνας ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Προτιμά να περάσουν αυτοί οι αγώνες και αμέσως μετά να τοποθετηθεί.

Η πρόθεση του για να παραθέσει συνέντευξη Τύπου το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη είναι συνυφασμένη και με την παρουσία της ομάδας σε φουλ αγωνιστικές δραστηριότητες (πρωτάθλημα – κύπελλο – Ευρώπη).
Ο Ζαγοράκης θα συζητήσει με τους συνεργάτες του στο αμέσως επόμενο διάστημα για όλα όσα θα αναφέρουν δημόσια στους φιλάθλους. Πρόθεσή τους είναι να ενημερώσουν τον κόσμο για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Πολλά βεβαίως θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει ο Δικέφαλος στα ματς με την Φενέρ, καθώς εάν προκριθεί στους ομίλους θα καλυφθεί το «άνοιγμα» των 3 εκατομμυρίων ευρώ (περίπου) από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα θα κληθεί να απαντήσει και στα ερωτήματα που έχουν σχέση με τον Βρύζα, την αποχώρηση του τελευταίου από τον ΠΑΟΚ και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Πρέπει να τονιστεί πως και ο ιστορικότερος σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ, η Θύρα 4, ζητά με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε από τον Ζαγοράκη να μιλήσει δημόσια και να διευκρινίσει βασικά πράγματα που έχουν άμεση σχέση με την ομάδα.

Ο Ζαγοράκης και όλα τα μέλη της διοίκησης, είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τον κόσμο για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα, καθώς τα όποια σενάρια και η παραφιλολογία που αρκετές φορές επικρατούν, δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Ξεκάθαρες θέσεις ανά τακτά διαστήματα ζητά ο κόσμος και αυτό πρέπει να κάνει η διοίκηση.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως ένας από τους λόγους που δεν παραχωρεί  άμεσα την συνέντευξη Τύπου ο Ζαγοράκης, είναι πως περιμένει τις επόμενες ημέρες τον διάδοχο.

Η σύζυγός του Ιωάννα Λίλη αναμένεται φέρει στον κόσμο τον "Ζαγοράκη τζούνιορ" ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και δικαιολογημένα υπάρχει πολύ μεγάλη προσμονή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και την σύζυγό του για το νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά τους.
Αναδημοσίευση από Sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου