Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Φυσικά, οι προπονήσεις αναμένονται γεμάτες από αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και θα προστεθεί ο κύριος όγκος των παικτών, αφού Σιμς, Γκρέι, Γκετσέφσκι και οι 2-3 παίκτες που θα προστεθούν, ήταν απόντες.
Οι δύο Αμερικάνοι αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, όταν και λύσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα με τις βίζες τους, ενώ ο Σκοπιανός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του μέχρι τις 29 του μηνός.
Μαρκόπουλος: "Το ρόστερ θα δείξει που θα φτάσουμε!"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε: "Αρχίζει μια νέα χρονιά. Πάντα πιστεύεις ότι η καινούργια θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο στις μεταγραφές. Ήδη έχουμε κάνει δύο καλές κινήσεις. Θα δούμε το ρόστερ και θα δούμε που θα φτάσουμε. Το θέμα είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή χημεία. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί αν είναι πλήρες το ρόστερ, κάθε πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό. Θα μπορέσουμε να δούμε καλά την ομάδα όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις".

Όσον αφορά το ματς με την Σπαρτάκ, είπε: "Είναι πολύ νωρίς το παιχνίδι με την Σπαρτάκ και θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση".

Όταν του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα μεταγραφικά επεσήμανε: "Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για νούμερα θέσεων ακόμη, κοιτάμε την αγορά". 
Λ. Παπαδόπουλος: "Καλό μπάσκετ, για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο."
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν: "Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Σπαρτάκ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί η ρωσική ομάδα είναι πολύ καλή. Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Σίγουρα είναι πρόκληση η νέα χρονιά" τόνισε, προσθέτοντας: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Η οικογένειά μου και τα παιδιά μου είναι πολύ ευχαριστημένοι εδώ".
Αναφέρθηκε ακόμη στην συμφωνία με τον Γιώργο Δέδα: "Ο Γιώργος Δέδας είναι πολύ καλός σουτέρ, έχω ξανασυνεργαστεί μαζί του. Το στοίχημα είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ για να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο".

FCPAOK.GR ADMIN TEAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου