Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ελ Ζαρ στην Θεσσαλονίκη

Τις πρώτες του ώρες στη νέα του πόλη διανύει ο Ελ Ζαρ που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς ποδοσφαιριστές. Του ΠΑΟΚ και όχι μόνο…
Ο Ελ Ζαρ αμέσως μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την σύζυγό και τους εκπροσώπους του, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο όπου θα παραμείνει τις επόμενες ώρες. Πρόκειται βέβαια για το ξενοδοχείο με το οποίο συνεργάζεται και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτό το στοιχείο βοήθησε ώστε ο Μαροκινός να προλάβει την ομάδα λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα. Η αποστολή μετά την προπόνηση πήγε στο ξενοδοχείο και από εκεί στο αεροδρόμιο. Οι νέοι του συμπαίκτες είχαν την ευκαιρία να τον καλωσορίσουν και κυρίως ο Ανίς Μπουσαϊντί, με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα λόγω καταγωγής.
Αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί ο Ελ Ζαρ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έφθασαν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη που γίνεται αύριο. Ο Μαροκινός γνωρίζεται πολύ καλά και με τον Πλεσίς, με τον Λέτο αλλά και τον Σισέ με τους οποίους συνομίλησε.
Αύριο ο νέος παίκτης του Δικεφάλου θα περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα προσπαθήσει να δει και σπίτια για να νοικιάσει και να εγκατασταθεί. Προπόνηση αναμένεται να κάνει την Δευτέρα, οπότε και θα φανεί αν η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Βέλγιο.
Αναδημοσίευση από paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου