Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει κι άλλο στο Γιουρόπα Λιγκ"

Ο Ντάριο Κρέσιτς μιλά για την προσπάθεια που κάνει να βελτιώνεται συνεχώς, για το μέλλον του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, για την "κακή παρένθεση" του αγώνα της Τρίπολης και για την πορεία της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημ. Δεν ξεχνά και τον Μουσλίμοβιτς, στον οποίο εύχεται να επανέλθει σύντομα "σιδερένιος"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ:

Για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη: "Γνωρίζαμε πριν από τον αγώνα ότι θα ήταν δύσκολος, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Παρόλα αυτά, όμως, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στο 45λεπτο ήρθε η αποβολή του αντιπάλου παίκτη και εκεί έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο αλλά δεν το κάναμε και δεν μπορέσαμε να αυξήσουμε την πίεσή μας. Νομίζω ότι ήταν μια κακή παρένθεση και πως η ομάδα απλά βρέθηκε σε μια άσχημη μέρα".

Για την ευρωπαική πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ: "Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι στην Τρίπολη. Κοιτάμε, πλέον, τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπριζ. Θέλουμε να διακριθούμε και άλλο στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Νομίζω, όμως, ότι αν πιάσουμε την κορυφαία μας απόδοση, τότε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση. Θεωρώ πως δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο. Από την άλλη δεν υπάρχει και κάποια ομάδα που μπορείς να πεις ότι είναι σίγουρα τελευταία. Εμείς θα κυνηγήσουμε τις δικές μας πιθανότητες πρόκρισης".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έπαιζα έναν ολόκληρο χρόνο και μου έλειπαν αγώνες. Προπονούμαι καθημερινά πολύ σκληρά για να γίνω ακόμη καλύτερος. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Και πέρσι προσπάθησα, αλλά δεν πήρα ευκαιρίες. Φέτος, είναι μια νέα σεζόν, με νέο προπονητή και περίμενα ότι θα μου δοθούν ευκαιρίες".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα: "Φυσικά και μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Όμως, το καλύτερο είναι να μην σκεφτόμαστε τόσο μελλοντικά. Να κοιτάμε πώς θα κρατάμε τη συγκέντρωσή μας σε κάθε παιχνίδι και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη".

Για τον Μουσλίμοβιτς: "Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας και εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γερός στην ενεργό δράση".
Αναδημοσίευση από dikefalos.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου