Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ-Δερμιτζάκης: Γουστάρουμε το Γιουρόπα Λιγκ

Μετά από ήρεμη πτήση διάρκειας τριών ωρών, που είχε όμως... αγωνιώδες φινάλε, λόγω αναταράξεων, η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Οστάνδη, όπου βρήκε καιρό πολύ συννεφιά και 15 βαθμούς Κελσίου και από εκεί προωθήθηκε με λεωφορείο στην περιοχή Όοστκαμπ του Μπριζ.

Πριν η αποστολή "πετάξει" από το αεροδρόμιο "Μακεδονία", ο Παύλος Δερμιτζάκης, δήλωσε:

"Ένας από τους στόχους μας ήταν να μπούμε στους ομίλους. Πλέον, ξεκινά μία ωραία διαδικασία, όλη η ομάδα το θέλει, όλη η ομάδα το γουστάρει. Στόχος όπως πάντα είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα. Είναι μία διαδικασία έξι παιχνιδιών. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πάμε να πάρουμε κάτι θετικό, γιατί έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Δεν πρέπει να συσχετίζουμε τα παιχνίδια (σ.σ. με αυτό της Τρίπολης). Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και θεωρώ ότι η ομάδα θα δείξει δείγματα γραφής, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά. Μέσα από αυτούς τους αγώνες, η ομάδα "ψήνεται". Η εικόνα που έχουμε για την Μπριζ δείχνει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν πάει καλά στη χώρα της, αλλά έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Τη μελετήσαμε και θα τη μελετήσουμε περισσότερο για να την αντιμετωπίσουμε. Όλες οι ομάδες που είναι στους ομίλους βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο".

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε αίτημα στη Super League να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής (19/9) με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ζητά το παιχνίδι να διεξαχθεί στις 18.15 αντί στις 16.00, όπως προγραμματίστηκε.
Αναδημοσίευση από dikefalos.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου