Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Δερμιτζάκης: «Μπορείτε να πετύχετε πολλά»

Με ομιλία του προπονητή του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες ξεκίνησε η χθεσινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και άρχισε λίγο μετά τις 17:00.

Ο Δερμιτζάκης μίλησε για το ματς με την Μπριζ, ενώ στα μισά της προπόνησης, έκανε έντονες παρατηρήσεις σε ορισμένους παίκτες του.
Ο Δερμιτζάκης αναγνώρισε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου στην προχθεσινή αναμέτρηση του Βελγίου.
Μάλιστα συγκέντρωσε τους παίκτες σε μία «γωνία» του γηπέδου και τους είπε μεταξύ των άλλων: «Το αποτέλεσμα είναι θετικό σε αυτό το πρώτο παιχνίδι, αν και η εμφάνισή μας στα πρώτα λεπτά του κάθε ημιχρόνου δεν ήταν η αναμενόμενη.
Αποδείξατε όμως στην πορεία του αγώνα και ειδικά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, πως όταν θέλετε κάτι έντονα, μπορείτε να το διεκδικήσετε.
Μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να πιστέψετε στην προσπάθεια που κάνετε». Είπε ακόμη ο Παύλος Δερμιτζάκης: «Πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και είμαστε υποχρεωμένοι να διορθώσουμε τα λάθη μας, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά»
Αναδημοσίευση από sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου