Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ…

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα μας την τελευταία εβδομάδα δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα την απώλεια βαθμών που ελπίζουμε ότι δεν θα κοστίσουν.

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν γι’ αυτό το ντεφορμάρισμα της ομάδας. Eίναι γεγονός ότι η ομάδα μετά τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης  εκπλήρωσε ένα βασικό στόχο, την είσοδο στους ομίλους. Αυτό έδωσε μια βαθιά οικονομική ανάσα στον σύλλογο έφερε όμως μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα. Πολλοί πίστεψαν ότι αφού προκριθήκαμε από την Φενέρ η συνέχεια θα είναι πιο εύκολη. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων έχει μικρύνει και ότι χωρίς να ματώσει η φανέλα αποτέλεσμα δεν κατακτάται.

Αν επίσης συνυπολογίσουμε την κούραση σε κάποιους βασικούς παίκτες (Σαλπιγγίδης, Λίνο), την αλλαγή φιλοσοφίας από τον καινούργιο προπονητή θα καταλάβουμε τα αίτια αυτής της αγωνιστικής πτώσης. Είναι αλήθεια ότι ο Δερμιτζάκης κλήθηκε να κολυμπήσει στα βαθιά. Είναι επίσης αλήθεια ότι προσπαθεί να δώσει πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα. Ο Σάντος σαν προπονητής ήταν αυστηρός και απόμακρος. Θέλω να πιστεύω ότι ο Πάυλος θα μπορέσει να κρατήσει ισορροπίες και την ηρεμία στα αποδυτήρια.

Το καλό είναι ότι υπάρχει απόλυτη συσπείρωση γύρω από την ομάδα, υπάρχει διοίκηση που γνωρίζει από ποδόσφαιρο και υπάρχει και το ποιοτικότερο και πιο πλήρες ρόστερ στην ομάδα εδώ και 25 χρόνια. Η επόμενη τριάδα αγώνων είναι κρίσιμη. Δεν θα φέρει τον παράδεισο ούτε όμως και την καταστροφή. Αρχής γενομένης από την Ξάνθη η ομάδα θα πρέπει να αρχίζει να δείχνει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που όλοι γνωρίζουμε.

Nikiforos 25/9/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου