Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

"Θέλετε να παραιτηθώ;"

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Ζαγοράκη με τους οπαδούς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δέχτηκε πολλές ερωτήσεις και ευθεία επίθεση από αρκετούς για την επιλογή και την στήριξη του Παύλου Δερμιτζάκη.
"Αναλαμβάνω την ευθύνη. Είμαστε θολωμένοι. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις." ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του ΠΑΟΚ, προς τους οπαδούς, οι οποίοι τον "βομβάρδιζαν" ασταμάτητα με ερωτήματα για την επόμενη μέρα του "Δικέφαλου". "Θέλετε να παραιτηθώ;" τους ρώτησε κάποια στιγμή ο Ζαγοράκης, για να εισπράξει την απάντηση από την πλειονότητα των 200 και πλέον οπαδών: "Δεν θέλουμε να φύγεις. Θέλουμε να μας πεις ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και να πάρεις μέτρα, κόβοντας τα νυχτοπερπατήματα των ποδοσφαιριστών και... σφίγγοντας τα λουριά."
Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωθέντες οπαδούς του ζητούσαν εξηγήσεις για τον Παύλο Δερμιτζάκη και απαιτούσαν την αντικατάστασή του: "Φέρε έναν προπονητή που να μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες και να αξιοποιεί τα ταλέντα". Ο Ζαγοράκης δεν απάντησε σε αυτές τις παραινέσεις των οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου