Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

"Έρχεται ο Ετό"

Ο μάνατζερ του Ετό, Μπόζο Σλίσκοβιτς μιλώντας στον Sport 103fm προανήγγειλε τον ερχομό του Βραζιλιάνου για χάρη του ΠΑΟΚ.
«Ο Ετό έρχεται αύριο στην Ελλάδα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία και αύριο νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν. Είμαστε πολύ κοντά για να τελειώσει αυτή η δουλειά».
Σε ερώτηση για το αν ο παίκτης θα πάρει την ελευθέρας του και αν αυτό έχει συμφωνηθεί με τη Ντιναμό, ο μάνατζερ του Ετό τόνισε: «Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει. Έχουμε μιλήσει με την ομάδα και όλα είναι εντάξει. Αύριο θα ξέρουμε πιο πολλά όταν ο παίκτης έρθουμε στην Ελλάδα».
Για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και για τα χαρακτηριστικά του παίκτη, ο Σλίσκοβιτς τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ μιλάμε για 2,5 χρόνια. Ο Ετό ως Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που έμαθε στο 3-5-2 το οποίο παίζουν στην Βραζιλία. Εκεί όπου παίζουν όλη την γραμμή. Στη Ντιναμό έπαιξε ως δεξί μπακ, αλλά και μερικές φορές πιο μπροστά στην δεξιά πλευρά».
Σε ερώτηση γιατί ο Ετό προτιμά τον ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ του παίκτη ανέφερε: «Θέλει να παίξει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Το αποφάσισε παρά το ότι είχε πολλές προτάσεις. Πολλά κλαμπ μου τηλεφώνησαν για τον παίκτη από άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Στην Κροατία δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει σε άλλη ομάδα γιατί η Ντιναμό είναι η μεγαλύτερη. Του άρεσε ο ΠΑΟΚ ενώ έμαθε και πολλά καλά για την ομάδα από έναν πρώην Βραζιλιάνο συμπαίκτη του που τώρα παίζει στον ΠΑΟΚ».
Αναδημοσίευση από sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου