Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Ελπίζω να γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο»

Ο βετεράνος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, Χόρχε Μπάριος, μίλησε για τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία και μάλιστα έκανε και μία πρόταση για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ…
Ο Μπάριος έχει περάσει από πάγκους ελληνικών ομάδων, όπως ο Ιωνικός, η Δόξα Δράμας και η Νίκη Βόλου και με συνέντευξη του στο «Αθλητικό Metropolis», είπε:

Για τη σχέση του με τον Γκαρσία: «Χαίρομαι που ο Γκαρσία είναι είδωλο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια που έπαιξα στο Μοντεβιδέο, στην Μοντεβιδέο Γουόντερερς, αγωνιζόμασταν μαζί. Μετά από λίγο άρχισε να παίζει βασικός. Ο Γκαρσία δεν μιλάει πολλά, μιλάει μόνο μέσα στο γήπεδο, είναι πραγματικός αρχηγός. Δεν περίμενα ότι θα έρθει να παίξει στην Ελλάδα. Θυμάμαι όταν ήταν να έρθει στην Ελλάδα του είπα: «Δεν θα φύγεις ποτέ γιατί εκεί ο κόσμος είναι σαν την Ουρουγουάη, πολύ ζεστός και φιλικός». Του μίλησα για τις μεγάλες ομάδες της χώρας σας και όταν τον είδα στον ΠΑΟΚ χάρηκα. Είναι σαν γιος μου. Η ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ μου θυμίζει την ασπρόμαυρη φανέλα της ομάδας που ξεκινήσαμε, της Μοντεβιδέο Γουόντερερς».

Για την αγάπη που τρέφουν και οι φίλαθλοι της Ουρουγουάης στον Γκαρσία: «Στην Ουρουγουάη τον αγαπούν όλοι και οι περισσότεροι φίλαθλοι μιλούν για αυτόν. Μιλάμε με τον Γκαρσία συχνά και μόλις τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα θα έρθει και θα κουβεντιάσουμε. Είναι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, τα παιδιά του πηγαίνουν σε σχολείο εκεί και είναι ικανοποιημένος. Όμως, μου κάνει παράπονα ότι συνέχεια τον κλέβει η διαιτησία... . Αυτό μου το λέει πολλές φορές. Ότι δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

Για την απόσυρση του από την εθνική Ουρουγουάης: «Ήταν κρίμα που σταμάτησε. Μίλησα με τον προπονητή της εθνικής Ουρουγουάης για αυτό που έκανε πριν από τρία χρόνια όταν έβαλε απότομα νέα παιδιά στην ομάδα. Στο περασμένο παγκόσμιο Κύπελλο όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν 24με 26 ετών. Πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι ώστε να κλείσει και επίσημα την καριέρα του στην Ουρουγουάη. Για ένα ευχαριστώ. Καλή ιδέα θα ήταν να γίνει ένα φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ουρουγουάη. Θα κάνω και εγώ προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για την πορεία του Γκαρσία έως τώρα:
«Είναι ευχαριστημένος από την καριέρα του, άλλωστε, έπαιξε σε Ρεάλ και Μίλαν. Αλλά για μένα η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του είναι η Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Τότε που δεν είχε λεφτά για να έρχεται κάθε μέρα στην προπόνηση. Αυτές είναι οι πραγματικές δυσκολίες. Ο Πάμπλο ήταν από φτωχή οικογένεια. Δεν υπήρχε δουλειά. Είναι παιδί που γνωρίζει το δύσκολο, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Πάντως αν ο ΠΑΟΚ στο μέλλον δεν έχει προπονητή, ελπίζω να γίνει προπονητής του ο Πάμπλο Γκαρσία».
πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου