Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

θύρα 4 τα νέα του Σαββατοκύριακου

-) Στο χαντμπολ χάσαμε το πρωτάθλημα κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Η έλλειψη καθαρού μυαλού και οι λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές μας κόστισαν και έτσι η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω απο την ΑΕΚ. Ο λαός του ΠΑΟΚ γέμισε το κλειστό της Μίκρας και είχε άψογη συμπεριφορά, παρά την υπερβολική παρουσία της αστυνομίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση του τμήματος για την προσπάθεια τους. Δεν χρειάζεται περισσότερη απογοήτευση, αλλά κουράγιο και στήριξη για να έρθει ξανά  ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Σίγουρα ξενερώσαμε όλοι, αλλά η ζωή πάει μπροστά. Εμείς απο την πλευρά μας καλούμε τα μέλη του συνδέσμου και γενικότερα τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει αυτό το τμήμα σε όλη τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς
-) Στο ποδόσφαιρο κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό με 2-1 και ξεκινήσαμε ιδανικά τα play off. Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ μπήκανε στο δεύτερο ημίχρονο και τα πέτυχαν οι Αθανασιάδης και Ελ Ζαρ. Μετά μείωσε ο αντίπαλος αλλά είχαμε και άλλες κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε και τρίτο γκολ με τον Μουσλίμοβιτς. Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός Βόλου την προσεχή Πέμπτη στο Βόλο. Πρέπει να κερδίσουμε και εκεί για να έχουμε ελπίδες.
-) Το site του συνδέσμου έχει πλέον διαφορετική και ανανεωμένη μορφή, όπως σας είχαμε υποσχεθεί. Πιο σύγχρονο, πιο μαύρο, πιο εύχρηστο και με περισσότερες επιλογές. Με το πέρασμα του χρόνου θα γίνει ακόμα καλύτερο και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό. Κάποια λάθη και μερικά προβληματάκια μπορεί να εμφανίζονται στις οθόνες σας αυτές τις μέρες και θα οφείλονται στις διαφορετικές ρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν. Η photo gallery έχει ήδη νέες φωτογραφίες σε πολλές κατηγορίες, απλά θα μας πάρει πολύ χρόνο μέχρι να τις τοποθετήσουμε χρονικά και να τις ονομάσουμε. Οποιαδήποτε παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου