Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κομπλέ ο ΠΑΟΚ στο Βόλο, στη Σουρωτή πάλι ο Ζαγοράκης

Κομπλέ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο “Πανθεσσαλικό”, στο δεύτερο αγώνα των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βραζιλιάνος Ετο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβο.
Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο Θόδωρος Ζαγοράκης, για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών, ενώ νωρίτερα είχε προεδρεύσει στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, με θέμα  τις αρμοδιότητες που θα έχουν τα τρία πρόσωπα που πρόσφατα προστέθηκαν στο διοικητικό σχήμα.

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ έφτασε χθες έγγραφο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με το οποίο γνωστοποιούνται τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στο “Πανθεσσαλικό. Η ενημέρωση έγινε για τυπικούς λόγους, καθώς είναι δεδομένο ότι δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα οι οπαδοί της.

Τα πλέι οφ μόλις άρχισαν, αλλά στην Τούμπα κάνουν τους πρώτους υπολογισμούς τους για τους πιθανούς αντιπάλους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Φενέρμπαχτσε, Αγιαξ  και Βασιλεία. Πάντως, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθεί ο ΠΑΟΚ στο γκρουπ των ισχυρών στην προκριματική φάση του Ιουλίου.

Σήμερα, Τρίτη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρία "Οικοενέργεια", η οποία ανοίγει τον χορό των χορηγιών της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η χορηγία θα έχει διάρκεια ενός χρόνου (με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα δύο) και βρίσκεται στη δεύτερη κλίμακα χορηγιών της ΠΑΕ, μετά την κύρια χορηγία της φανέλας.
 πηγή dikefalos.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου