Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Digicast», που θα αναλάβει το ΠΑΟΚ web tv, μίλησε στον Sport 103 fm

"Είμαστε χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη δύναμη το διαδίκτυο, εκεί πάει η αγορά. Κάθε σπίτι έχει πλέον πάνω από έναν υπολογιστή. Και στο εξωτερικό έχουν στραφεί εκεί, ακόμα και για τις μεταδόσεις.
Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό, να μην έχει το δικό της κανάλι. Ο μεγάλος στόχος είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι για τον ΠΑΟΚ».
Για το τι θα μπορεί να παρακολουθήσει ο φίλος του ΠΑΟΚ: «Δεν το έχει κάνει κανένας στην Ελλάδα. Πρώτες δυσκολίες θα υπάρξουν, βήμα βήμα θα γίνουν όλα. Όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει κάνει μέχρι τώρα. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι, για να μην υπάρχουν προβλήματα. Η προβολή του ΠΑΟΚ δεν είναι αυτή που επιθυμεί ο οπαδός του ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα μεγάλο κομμάτι που είναι οι ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού. Θα υπάρχουν καθημερινές εκπομπές για τον ΠΑΟΚ, νέα, αφιερώματα προπονήσεις, ακαδημίες, ρετρό εκπομπές. Θέλουμε ρεπορτάζ με ανάλυση μιας ώρας και όχι λίγων λεπτών, αναλυτικά με στατιστικά".

Για το πότε ξεκινάει: "Μεγάλος στόχος είναι να ξεκινήσει με την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά. Στην πρώτη προπόνηση, θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος το νέο μέσο, εκεί στις αρχές Ιουλίου. Με τα όποια προβλήματα, θέλουμε να μπούμε σε κάθε σπίτι ΠΑΟΚτσή. Δεν είναι βέβαια τηλεόραση, παίζουν ρόλο οι ταχύτητες, οι υποδομές σε κάθε χώρα κάθε πόλη.
Θέλουμε να παρουσιάζουμε τον ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα, μπάσκετ, χάντμπολ, γυναικείο ποδόσφαιρο στα οποία πρωταγωνιστεί και παίρνει τίτλους κάθε χρόνο. Σαφώς γίνεται και για την οικονομική ανάπτυξη της ομάδας, μέσω των διαφημίσεων. Θα είναι πολλά τα οφέλη και οικονομικά, αλλά ανεβάζει τον σύλλογο σε θέμα πρεστίζ. Η ΟΥΕΦΑ το επιβάλλει σχεδόν, να έχει ο κάθε σύλλογος ανάπτυξη τέτοιου είδους στα οικονομικά του".
Για το αν θα μπορούν και οι φίλοι του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν με δικά τους βίντεο και ερασιτεχνικό υλικό: "Βεβαίως. Είναι ένα διαδραστικό μέσο. Πέρα από επαγγελματίες που θα το στελεχώσουν, θέλουμε να βλέπουμε και όσα έχει να στείλει ο ευρηματικός λαός του ΠΑΟΚ. Να βλέπει όσα έχει συλλέξει, στο δικό του κανάλι".
πηγή sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου