Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Στην δεύτερη θέση του« Lennart Johansson Academy Trophy 2011» το προπαιδικό '98!

Δεν τα κατάφερε το προπαιδικό και έχασε στον τελικό από την Μίλαν με 3-0

Την δεύτερη θέση του τουρνουά  « Lennart Johansson Academy Trophy 2011» κατέλαβε τελικά το προπαιδικό τμήμα ’98 του ΠΑΟΚ αφού στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ηττήθηκε από την ιταλική Μίλαν με 3-0!


Να θυμίσουμε ότι πριν το παιχνίδι του τελικού η ομάδα του Αλέξη Τασούλη και Βασίλη Μήττα δεν είχε δεχθεί τέρμα και είχε πετύχει συνολικά 4 γκολ.


Μεγάλη επιτυχία λοιπόν για τα «αετόπουλα» αν αναλογιστεί κανείς με ποιους αγωνίστηκε και τι αποτελέσματα έφερε. Όταν επικρατείς άνετα επί μίας μεγάλης σχολής ποδοσφαίρου – ίσως της μεγαλύτερης στον πλανήτη- όπως είναι αυτή του Άγιαξ και μάλιστα με 2-0 μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθεις και όχι στεναχώρια.


Η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες εδώ και τέσσερα χρόνια αρχίζει να αποδίδει «καρπούς» και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά….


Συγχαρητήρια στα «αλάνια» και στους προπονητές  για αυτή τους την επιτυχία, και να είναι σίγουροι ότι μετά από αυτό το τουρνουά κέρδισαν όλοι πολλά περισσότερα από ένα..κύπελλο!

Μπράβο και στους «ηρωικούς» γονείς των παιδιών που ταξίδεψαν μέχρι τη μακρινή Σουηδία ώστε να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των «βλασταριών» τους.

 

Καλή επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και μην ξεχνάτε ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…..


Δάκης Στεφανίδης
πηγή paokacademy2010.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου