Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Με 2.500 κόσμο στην Πόλη ο ΠΑΟΚ

Οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση φιλάθλων στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την "Φενέρ", ενώ έγιναν γνωστοί και οι αριθμοί των οπαδών που θα ταξιδέψουν σε Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη
Συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε υπήρξε το απόγευμα της Τρίτης (10/8) για τον αριθμό των οπαδών που θα μετακινηθούν για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.
Πιο συγκεκριμένα οι Τούρκοι θα πάρουν 750 εισιτήρια για την Θύρα 8 της Τούμπας και άλλα 100 για τα VIP. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης θα έχει μαζί του 2.450 φιλάθλους, ενώ θα δοθούν ακόμη 100 εισιτήρια στους ανθρώπους της ΠΑΕ για τα VIP του "Σουκρού Σαράτσογλου".

Η συμφωνία που προέκυψε μεταξύ των δύο ομάδων για μετακίνηση των φιλάθλων δεν μπορεί να χαλάσει παρά μόνο σε περίπτωση που δεν την επιτρέψουν οι κυβερνήσεις των δύο χωρών.
Τα δύο παιχνίδια είναι υψηλής επικινδυνότητας και αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι της UEFA, οι οποίοι θα έχουν τα βλέμματά τους στραμμένα σε Τούμπα και "Σουκρού Σαράτσογλου" στις 19 και 26 Αυγούστου. Γι' αυτό άλλωστε οι δύο ομάδες πήραν 5% λιγότερα εισιτήρια από αυτά που δικαιούνταν. Τα μέτρα, εξάλλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι εξαιρετικά αυστηρά τις δύο βραδιές των αγώνων.
Αναδημοσίευση από olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου