Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

«Ευκαιρία να επανορθώσουμε…»

Μετά τον αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μίλησαν και για τον Άγιαξ αλλά και για την Φενέρμπαχτσέ. Χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις του Βλάνταν Ίβιτς.
Ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ ήταν λογικό να αναφερθεί και στις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Δικεφάλου και της Παρτιζάν: «Είμαι περήφανος που έπαιξα και στις δύο ομάδες και είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν αδερφικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο ιστορικούς συλλόγους».
Η αναφορά του στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ ήταν ιδιαίτερη: «Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ ήταν τυχαίος. Οι Ολλανδοί δεν ήταν καλύτεροι από εμάς και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Τέλος μίλησε και για τις ιδιαιτερότητες των αναμετρήσεων με την Φενέρ: «Έχουμε μια ευκαιρία ακόμα να επανορθώσουμε, αποκλείοντας τη Φενέρμπαχτσέ. Αυτό το παιχνίδι το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη και όλη η Ελλάδα λόγω των πολιτικών ιδιαιτεροτήτων με την Τουρκία. Ελπίζουμε να τα βρουν οι ομάδες και στην Κωνσταντινούπολη να έχουμε μαζί και τους φιλάθλους μας, γιατί θα μας δώσουν πολύ μεγάλη βοήθεια».


Στην δική του απόδοση και στο γκολ που σημείωσε, στάθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου: «Είμαι ευτυχισμένος που πέτυχα γκολ και που πραγματοποίησα πολύ καλή εμφάνιση. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει, έστω και σε φιλικό αγώνα. Η νίκη είναι πάντα νίκη», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά τους αγώνες με Άγιαξ και Φενέρμπαχτσε σημείωσε: «Όλα είναι μέσα στη ζωή. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Παρ όλα αυτά η ομάδα σε δύο ματς με τον Άγιαξ δεν ηττήθηκε και αυτό είναι σημαντικό. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας και πλέον κοιτάμε μπροστά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο, είτε μεγάλο, είτε μικρό, με την ίδια φιλοσοφία. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα δύσκολα ματς με της Φενέρμπαχτσε και σαφώς έχουμε ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ».

Τέλος, δεν κρύφτηκε μιλώντας για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Είμαι έτοιμος και προσπαθώ πάντα είτε στην προπόνηση, είτε σε οποιονδήποτε αγώνα, όσα λεπτά συμμετοχής και να πάρω. Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πάρω θέση βασικού».
Αναδημοσίευση από paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου