Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Καλά ο Φιλομένο, έτοιμος θα είναι στη ρεβάνς ο Κοντρέρας

Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τον Λούσιο Φιλομένο, που ανέβασε πυρετό λόγω ίωσης και δεν προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, αφού γυμνάστηκε κανονικά το απόγευμα - Ετοιμος θα είναι ο Κοντρέρας - Φορτσάρει ο Λίνο - Eλπίδες για Μουσλίμοβιτς - Ξεκουράστηκε ο Βιειρίνια
Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε σπίτι του για να αντιμετωπίσει την ίωση, αλλά και για να μη μεταδώσει τον ιό και σε άλλους συμπαίκτες του.
Ο Λίνο προπονήθηκε κανονικά και πήρε μέρος σε όλες τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή, του Νίκου Καρύδα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος μυντικός ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αλλά είναι άγνωστο ακόμη πότε θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ο Βιερίνια και ο Βιτόλο προληπτικά έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο με βάρη και ασκήσεις ενδυνάμωσης, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να κατεβάσουν λίγο ρυθμούς.

Ο Μουσλίμοβιτς ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του άλλου γυμναστή, Γρηγόρη Καβαλιεράτου. Ο Βόσνιος δεν είναι ακόμη στην επιθυμητή κατάσταση, υπάρχει πάντα ο φόβος να υποτροπιάσει το τραύμα του στους προσαγωγούς, οπότε κανείς δεν βιάζεται για την επάνοδό του σε κανονική προπόνηση με την ομάδα.

Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα μηνύματα από τον Κοντρέρας, που δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του. Ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα δηλώσει "παρών" στη ρεβάνς με τον Αγιαξ.



Ο Βιερίνια συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά από χτύπημα που είχε δεχθεί σε φιλικό ματς στη Γερμανία. Στο παιχνίδι με τον Άγιαξ έσφιξε τα πλευρά και αγωνίστηκε και είναι δεδομένη η συμμετοχή του και στη ρεβάνς της Τούμπας. Απλά κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί.


ΔΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ο Μουσλίμοβιτς. Έχει ακόμη ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, υπάρχει κίνδυνος θλάσης γι' αυτό και δεν προπονείται με την ομάδα, αλλά στην προπόνηση της Δευτέρας θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, πράγμα για το οποίο υπάρχουν ακόμη αρκετές ελπίδες.

Αντίθετα χωρίς πυρετό εμφανίστηκε στη Σουρωτή ο Φιλομένο και προπονήθηκε κανονικά.
Σε δυνατούς ρυθμούς συνέχισε ο Κοντρέρας, ο Λίνο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Τετάρτη) ενώ μπήκε δυνατά στο πρόγραμμα και ο Βιτόλο που το πρωί είχε ακολουθήσει πιο χαλαρούς ρυθμούς προπόνησης.

Η προπόνηση της Κυριακής θα γίνει όχι στη Σουρωτή, αλλά στην Τούμπα, στις 9 το βράδυ, μετά από επιθυμία του Παύλου Δερμιτζάκη.

Δευτέρα και Τρίτη οι προπονήσεις θα γίνουν στη Σουρωτή και έτσι στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας θα πατήσουν οι παίκτες του Άγιαξ καθώς την Τρίτη θα κάνουν τη μια και μοναδική προπόνηση τους, όπως άλλωστε ορίζει και ο κανονισμός της ΟΥΕΦΑ.

Eπιμένουν για Σορλέν

Μετά από ένα διάστημα… σιωπής, επέστρεψαν τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία που θέλουν τον Ολιβιέ Σορλέν να είναι στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν που είναι η αγαπημένη του ομάδα και δεν το έχει κρύψει.
H γαλλική ιστοσελίδα footballplazza.com, αναφέρει πως το πρέσιγκ της γαλλικής ομάδaς στον Σορλέν συνεχίζεται και πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Γάλλοι πάντως τονίζουν πως είναι ισχυρό κίνητρο για τον παίκτη το ότι η ομάδα που αγωνίζεται, ο ΠΑΟΚ δηλαδή, μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως είναι δύσκολο να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον ομάδων από τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας για τον Σορλέν που όμως δεν τον ενδιαφέρουν. Οι Γάλλοι τονίζουν ότι ο Σορλέν μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και είναι αυτό ένα στοιχείο που ευνοεί μια μεταγραφή του άμεσα στη Σεντ Ετιέν αφού και ο ΠΑΟΚ τώρα μπορεί να ωφεληθεί οικονομικά. Πάντως στο Δκέφαλο δε θεωρούν προτεραιότητά τους την πώληση Σορλέν.
Αναδημοσίευση από dikefalos.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου