Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Τετάρτη εισιτήρια, προτεραιότητα στα διαρκείας

Οι ετοιμασίες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε έχουν ξεκινήσει. Μετά τον Άγιαξ η Τούμπα πρέπει να ετοιμαστεί για μία ακόμη σπουδαία αναμέτρηση.
Το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι αν οι δύο ομάδες θα ανταλλάξουν εισιτήρια. Αρνητική στάση και διάθεση δεν έχει προκύψει αλλά κανείς δεν ξέρει τις οριστικές αποφάσεις. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσανατολίζονται να βγάλουν τα 24875 εισιτήρια προς πώληση την ερχόμενη Τετάρτη. Από τότε θα ανοίξουν τα εκδοτήρια. Τόσα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν εφόσον πάρουν και οι φιλοξενούμενοι το 5% που τους αναλογεί.
Όλοι γνωρίζουν ότι σε αυτό το Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν ισχύουν τα διαρκείας. Είναι όμως απόφαση της ΠΑΕ και σε αυτή την περίπτωση να έχουν προτεραιότητα στην αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου οι κάτοχοι διαρκείας.
Άρα για ένα πρώτο διάστημα 2-3 ημερών εισιτήρια θα διατίθενται μόνο σε κατόχους διαρκείας και στην συνέχεια η διάθεση θα είναι ανοικτή σε όλους.
Αναδημοσίευση από paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου