Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ζαγόρ στους παίκτες: Κρατήστε την ωραία περσινή ατμόσφαιρα

Το "παρών" έδωσε στην προπόνηση του Σαββάτου, στη Σουρωτή, ο Θόδωρος Ζαγοράκης και σε σύντομη συνομιλία του με τους αρχηγούς της ομαδας ζήτησε να διατηρήσουν την καλή ατμόσφαιρα που και πέρσι υπήρχε στην ομάδα, ενόψει των αγώνων με τη Φενέρμπαχτσε αλλά και την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά, από αυτή την προπόνηση, που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις με μπάλα, άρχισε η προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδειξε βίντεο στους παίκτες από τους αγώνες της Φενερμπαχτσέ με τη Γιουνγκ Μπόις, επί 40 λεπτά, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πρώτη εμπειρία από τον αντίπαλό τους και έγιναν οι πρώτες επισημάνσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι ξένοι διεθνείς, Μπουσαϊντί, Μουσλίμοβιτς και Ζουέλα.

Το πρωί της Κυριακής ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ο Μαλεζάς, ενώ για τους νεαρούς της ομάδας η  διοίκηση της ΠΑΕ κατάφερε να πάρει άδεια από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Γεωργιάδη, έτσι ώστε να συμμετάσχουν στο ένα από τα δύο ημίχρονα του φιλικού αγώνα με την Παρτιζάν. Έτσι, οι Παπάζογλου, Αθανασιάδης και Κουτσιανικούλης θα ενσωματωθούν με την ομάδα των ελπίδων το πρωί της Δευτέρας.
Αναδημοσίευση από dikefalos.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου