Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στη μάχη των ομίλων

Πρεμιέρα απόψε το βράδυ στις 8:00 για τον  ΠΑΟΚ, που μπαίνει στη φάση των ομίλων του Europe League ξεκινώντας το ταξίδι των έξι αυτών αγωνιστικών από το Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Μεγάλο παιχνίδι το αποψινό απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα, με τον "Δικέφαλο"  ασφαλώς να θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση σαν και αυτήν που έκανε στο "Σουκρού Σαράτσογλου" αλλά και στην  "Άμστερνταμ Αρίνα" παίρνοντας ταυτόχρονα  το πρώτο θετικό αποτέλεσμα  στη φάση  των ομίλων του  Europa League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι (Novasports3) και θα υπάρχει Live
score από το paokmania. Απόντες από τον σημερινό αγώνα  θα είναι οι Μουσλίμοβιτς (τραυματίας), Μπουσαϊντί (τιμωρημένος)  ενώ στον αντίποδα των απουσιών ίσως ο Παύλος Δερμιτζάκης να  χρησιμοποιήσει τον νεαποκτηθέντα Ελ Ζαρ, δίνοντας την ευκαιρία στον Μαροκινό να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πιστός στο 4-2-3-1  θα μείνει πάλι ο τεχνικός του "Δικεφάλου" που αναμένεται να ξεκινήσει  με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Λίνο, Μαλεζά, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ στην άμυνα, ενώ μπροστά τους θα παίξει το δίδυμο των Γκαρσία και Βιτόλο.Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά σενάρια για τις θέσεις αλλά και τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την 11άδα με πιο πιθανό να δούμε  τον Κουτσιανικούλη στο αριστερό άκρο και τον Βιεϊρίνια στο δεξί, τον  Ίβιτς  σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό επιθετικό που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο  Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή του "Δικεφάλου" συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Φωτάκης, Παπάζογλου, Ζουέλα και Φιλομένο ενώ στο γήπεδο της Μπριζ, το "Γιαν Μπρέϊτελ" υπολογίζεται ότι θα βρεθούν περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα υποστηρίξουν με το γνώριμο πάθος την ομάδα μας, και θα σταθούν όπως πάντα δίπλα στους παίκτες , σπρώχνοντάς τους σε ένα θετικό αποτέλεσμα .

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο προπονητής της βελγικής ομάδας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Ακπάλα και Μπλόντελ, ενώ θα απουσιάσει και ο δεξιός οπισθοφύλακας, Μάρκος Καμοτσάτο, λόγω τιμωρίας και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπριζ: Στάινεν, Βαν Ντερ Χέιντεν, Χέφκενς, Νταλμά, Σκέποβιτς, Ντιράρ, Ντε Βλίγκερ, Σίμαγιεφς, Λαστιέν, Ντονγκ, Βάργκας, Βερμιούλεν, Γκέραερτς, Βαν Γκάισεγκεμ, Ντίαζ, Οτζίτζα, Κουεμάχα, Βαν Άκερ και Πέρισιτς.
Η πιθανή ενδεκάδα των Βέλγων: Στίνεν, Βερμιούλεν, Ντονκ, Βαν ντερ Χέιντεν, Χόεφκενς, Πέρισιτς, Γκέρετς, Βάργκας, Νταλμά, Οντίγια, Κουμάχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου