Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Ασπρόμαυρη» η Τούμπα με Άρη

Πλέον η Θεσσαλονίκη αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα ότι το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» θα διεξάγεται χωρίς την παρουσία των φιλάθλων των δύο ομάδων.  Άλλη μια χρονιά που η διαμάχη για τα εισιτήρια κλείνει γρήγορα.
Το «gazzetta.gr» σας παρουσιάζει την κόντρα των δύο ΠΑΕ για την μάχη της κερκίδας. Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε το 5% των εισιτηρίων που της αναλογεί για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα εισιτήρια που θα έπαιρναν οι «κίτρινοι» θα έφταναν περίπου στα 1400 εισιτήρια.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στο αίτημα του Άρη ζητώντας όλα τα εισιτήρια της θύρας 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού αν ζητούσε το 5% θα έπαιρνε 700 περίπου εισιτήρια στην θύρα 4.

Στην ΠΑΕ Άρης ισχυρίζονται πως η θύρα 4 στο Βικελίδης είναι χωρητικότητας 1350 ατόμων. Μάλιστα όπως λένε δίνουν 200 εισιτήρια περισσότερα από το προβλεπόμενο 5%.
Κάπου εκεί μπαίνει και η αστυνομία, που δεσμεύει πολλά περισσότερα εισιτήρια που θα είχαν στην κατοχή τους οι δύο φιλοξενούμενοι. Το τελικό συμπέρασμα που βγαίνει πως «ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έχουν η κάθε μία πλευρά τα δίκια της. Το θέμα είναι πως μία ακόμα χρόνια δεν θα υπάρχει μετακίνηση οπαδών, κάτι που βολεύει αφάνταστα την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Αναδημοσίευση από gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου