Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ ( λίγο πρίν το μάτς )

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα για τον τέταρτο όμιλο του Europa League και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα σε αναμέτρηση που ξεκινάει στις 22:05.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κοντράρονται η πρωτοπόρος του ομίλου μετά την πρώτη αγωνιστική η οποία θα μείνει πρώτη σε περίπτωση ισοπαλίας ή «διπλού» και ο ΠΑΟΚ που θα κερδίσει την πρώτη θέση αν καταφέρει και κερδίσει την σημερινή αναμέτρηση.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα αφού παρατάσσεται πλήρης. Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους: Κρέσιτς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς.



Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν μεγάλα προβλήματα και θα παραταχθούν με Κελάβα κάτω από τα δοκάρια, Μπίσκαν και Τονέλ στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Βρσάλικο και αριστερά ο Κουφρέ.
Τα δύο αμυντικά χαφ είναι οι Μπάντελι και Αντέμι, ενώ μπροστά τους και σε ρόλο επιτελικού χαφ βρίσκεται το βαρύ πυροβολικό της Ντινάμο, είναι ο Σαμίρ. Δεξιός χαφ είναι ο Τόμετσακ και αριστερός ο Μοράλες. Ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Αντε Ρουκάβινα, αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1, του Χαλίλχοτζιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Φρέντι Φοτρέ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1.
Αναδημοσίευση από paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου