Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

H συνέντευξη Τύπου του Δερμιτζάκη

Το PAOK24 σας μεταφέρει τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Παύλου Δερμιτζάκη για το αυριανό παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
«Πιστεύω ότι από αύριο ξεκινάει μια νέα, καλύτερη μέρα. Οποιαδήποτε νίκη στην Ευρώπη μπορεί να δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδιΤα παιχνίδια της Ευρώπης είναι ιδιαίτερα. Αν και δεν θα έπρεπε τα βλέπουμε, ως άλλη διαδικασία. Η Ξάνθη και τα παιχνίδια που προηγήθηκαν είναι κακή παρένθεση. Συζητήθηκαν πολλά αυτή την εβδομάδα. Μέσα από τη δουλειά προσπαθήσαμε να τονώσουμε κάποια πράγματα και θέλουμε να τονώσουμε ξανά τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και νομίζω ότι είμαστε καλά. Θέλουμε τη νίκη για να είμαστε στο στόχο μας για πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τον Μουσλίμοβιτς: «Ο Μουσλίμοβιτς είναι μετά από καιρό στην αποστολή. Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί και για πόσο χρόνο. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζετε καλά ότι είναι άκρως υπολογίσιμος. Είναι σε μια θέση, που αν είναι καλά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όσο για το ότι υπάρχει την Κυριακή το παιχνίδι με τον Άρη θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε σκεφθεί πολλά πράγματα πάνω στη διαχείριση των παικτών. Θα μου επιτρέψετε, όμως, στην παρούσα φάση για ευνόητους λόγους να μην το αναλύσω».

Οι πληροφορίες για τη Ντιναμό: «Ο κ. Καραγιάννης κατέθεσε την έκθεσή του για την Ντιναμό. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ικανότητα, που έχει παίκτες κλειδιά και είναι ομάδα που βασίζεται πάρα πολύ σε αντεπιθέσεις παρά σε οργανωμένες επιθέσεις. Με τη Βιγιαρεάλ πέτυχε μεγάλη νίκη, καταλαβαίνετε ότι θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Θεωρώ, όμως, ότι καμία ομάδα δεν πρέπει να μας τρομάζει, ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε».

Για τη διακοπή της συνεργασίας με τον σκάουτερ Γιώργο Καραγιάννη: «Ένα από τα βιογραφικά που πήραμε ήταν του κ. Καραγιάννη και κρίναμε ότι έπρεπε να πάρει τη θέση. Όπως είπα και στον ίδιο, τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία, δούλευε ένα πρόγραμμα με ανάλυση και πολλές φορές είχαμε συζητήσει. Ζητούσα περισσότερα πράγματα, όπως κάθε προπονητής και θεωρώ ότι δεν μπορούσε να μου τα δώσει. Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να λύσουμε τη συνεργασία χωρίς να σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν ήταν συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Ήθελα ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε κανένα προσωπικό πρόβλημα».

Για τις επισκέψεις των οπαδών: «Ο κόσμος αντιδρά καλοπροαίρετα και όπως πρέπει γιατί είναι κομμάτι της ομάδας. Ήθελαν να μάθουν τα αίτια της πτώσης και θεωρώ ότι μόνο καλό έκανε η παρουσία τους».

Για τους αγώνες με Μπριζ και Ντιναμό: «Με την Μπριζ πήραμε κάτι εκτός έδρας και ήμασταν περισσότερο στεναχωρημένοι παρά χαρούμενοι. Ο στόχος και η πρόκριση περνά κατά μεγάλο ποσοστό από την έδρα και βεβαίως αυτό που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ είναι πρώτα η νίκη για να αποκτήσει πλεονέκτημα».

Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό: «Είναι φορμαρισμένη ομάδα, αλλά δεν θα σας κάνω ανάλυση πως θα αντιμετωπίσω. Είναι τεχνικό και αυτό θα το συζητήσω με τους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ρωτάτε κάτι τέτοιο, γιατί είναι αυτονόητο».

Το μήνυμά του προς τους οπαδούς: «Δεν θέλαμε να είναι προβληματισμένος ο κόσμος. Του στέλνω το μήνυμα ότι προβληματιστήκαμε και σκεφτήκαμε πολλά πράγματα. Είναι καλό ότι έχουμε μπροστά μας τους αγώνες με Ντιναμό και Άρη και το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε με διάθεση, πάθος και αποφασιστικότητα γιατί τα πάντα ξεκινούν από εκεί. Ο κόσμος έχει την ποιότητα να αναγνωρίζει προσπάθειες».
Αναδημοσίευση από paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου