Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…..

Η περήφανη πρόκριση της ομάδας μας επί της Φενέρ ξέχωρα από τα ρίγη ενθουσιασμού που σκόρπισε στους απανταχού φίλους μας έφερε πολλαπλά οφέλη στον σύλλογο.

Πρώτα απ’όλα στο πρεστίζ της ομάδας. Η πρόκριση απέναντι σε μια από τις πιο πλούσιες Ευρωπαϊκές ομάδες προκάλεσε αίσθηση εντός και εκτός Ελλάδος, είναι μια πρόκριση που δημιουργεί νέα γενιά οπαδών όταν επί χρόνια ο σύλλογος δεν είχε να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο.

Οφέλη όσον αφορά την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Η περσινή ήττα από την Βαλερέγκα (άσχετα αν δεν στοίχησε) και ο αποκλεισμός από την άσημη Χέρενφεϊν προκάλεσαν μούδιασμα σε κόσμο και παίκτες και αμφιβολίες για τις δυνατότητες της ομάδας.

Πολλαπλά είναι βέβαια τα οφέλη στο οικονομικό κομμάτι. Κουβαλώντας 2,5εκ. ευρώ ‘άνοιγμα’ από την προηγούμενη σεζόν συν το 1,3εκ. για τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας η κατάσταση είχε αρχίσει να γίνεται οριακή και το άγχος αυτό μεταδιδόταν σε όλους μας. Με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος του ‘ανοίγματος’ ενώ μια ενδεχόμενη πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης ή αντίστοιχα πρόκριση μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος θα το εξαφανίσει κιόλας.

Είναι φανερό λοιπόν πως η ομάδα απαλλαγμένη από το οικονομικό βάρος, με ανεβασμένη ψυχολογία, με τον Δερμιτζάκη να ανταποκρίνεται πλήρως στις βαριές του υποχρεώσεις η αισιοδοξία περισσεύει. Το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας φέτος μένει να το δούμε. Αν μη τι άλλο όμως ας ετοιμαστούμε για άλλη μια καλή χρονιά….

Nikiforos 5/9/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου