Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ στηρίζουν Γιάννη Ράλλη.

Πριν την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ζήτησαν να μιλήσουν με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη και να συζητήσουν για τη φημολογία που έφτασε στα αυτιά τους περί αντικατάστασης του γιατρού της ομάδας Γιάννη Ράλλη. Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στο ιατρικό τιμ, τη βεβαιότητα ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και ύψωσαν ασπίδα προστασίας για να μην γίνει καμμία αλλαγή. Πάντως ο Παντελής Κωνσταντινίδης εξήγησε ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στην ατζέντα της διοίκησης, βάζοντας τέλος στη φημολογία.

Με την ευκαιρία όμως τους θύμισε τη σοβαρότητα που έχουν για την ομάδα τα πλέι οφ που αρχίζουν σε λίγες μέρες. «Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και να πάμε να κερδίσουμε στα πλέι οφ, χωρίς να υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας», τους είπε πριν ξεκινήσει η προπόνηση.
Με δύο απουσίες
Με την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκαν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Ελληνας επιθετικός πήγε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, είχε όμως υψηλό πυρετό και αποχώρησε. Ο Βόσνιος στράικερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.
πηγή sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου