Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Π.Α.Ο.Κ - PARTIZAN 1 - 0 ( 8/8/2010 )

Yπό το βλέμμα του βοηθού προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Τουρκάι Αλτάι, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε φιλικό ματς στην Τούμπα με 1-0 την Παρτζιάν Βελιγραδίου. Το γκολ με ωραία κεφαλιά ο Παπάζογλου. Θετικό το τεστ για τον Μασιέλ Λίνο
Το παιχνίδι έγινε μπροστά στο τεράστιο πανό των αδελφοποιημένων οπαδών του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν, που έγραφε "ίδια χρώματα, ίδια θρησκεία" και κάτω από τα συνεχή συνθήματα των ΠΑΟΚτσήδων φιλάθλων "ΠΑΟΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε", ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και έμεινε ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία έδειξε ότι βρίσκεται ο Μασιέλ Λίνο, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την αποθεραπεία του.
Η Παρτιζάν αγωνίστηκε χωρίς έξι από τους βασικούς παίκτες της και ο ΠΑΟΚ χωρίς τους διεθνείς Σαλπιγγίδη, Μαλεζά, Ζουέλα, Μπουσαιντί και τον τραυματία Χαλκιά.

Το γκολ πέτυχε στο πέμπτο μόλις λεπτό ο Παπάζογλου, με ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Φιλομένο.
Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο, τραυματίστηκε ο διαιτητής του αγώνα, Δημήτρης Καλόπουλος, δίνοντας τη θέση του στον Γιάννη Παπαδόπουλο και παίρνοντας τη δική του ως τέταρτος.

Οι Σέρβοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 43' όταν σούταρε δυνατά ο Γιοβάνοβιτς, απέκρουσε ο Κρέσιτς για να βρει η μπάλα το δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ "απάντησε" αμέσως με κοντινή κεφαλιά του Κουτσιανικούλη μόλις άουτ.
Την ίδια τύχη είχε στο 47' κεφαλιά του Φιλομένο, ενώ στο 54' βολίδα του Παπάζογλου απέκρουσε δύσκολα ο Ραντοσάβλιεβιτς. Ο Φιλομένο (70') και ο Αθανασιάδης (82') έχασαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (62' Γλύκος), Λίνο (62' Γεωρίου)) , Κοντρέρας (46' Τσιρίλο), Σαβίνι, Σνάουτσνερ (75' Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας (46' Σορλέν), Βιτόλο (46' Γκαρσία), Φωτάκης (62' Ιβιτς), Κουτσιανικούλης (62' Βιειρίνια), Φιλομένο, Παπάζογλου (62' Αθανασιάδης).

Παρτιζάν: Ίλιτς (46' Ραντοσάβλιεβιτς), Μίλκοβιτς, Όστοϊτς, Στάνκοβιτς, Ίλιεφ (62' Μίλιτς), Στσέποβιτς (46' Μπογκούνοβιτς), Σμίλιανιτς (81' Ασκόφσκι), Λαζέφσκι (70' Μπράσανατς), Γιοβάνοβιτς (73' Νάστασιτς), Ίλιτς (46' Μπάμποβιτς), Νταβίντοφ.
Αναδημοσίευση από dikefalos.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου